Įdarytos datulės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Įdarytos datulės
Įdarytos datulės
Įdarytos datulės
Įdarytos datulės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 datulių
100 g pelėsinio sūrio, mėlynojo
1 v. š.  fetos sūrio
1 skiltelės česnako
1 apelsino
50 ml romo
Kelios rozmarino šakelės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu . Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį .

Feta sūrį sumaišome su trintomis česnako skiltele .Sūrį supjaustome. Nusausiname datules ir į jų  vidų dedame  šiek tiek fetos sūrio , o ant viršaus dedame fermentinio sūrio .
 

Patiekti šaltą su rozmarino šakelėmis.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital