Įdarytos datulės

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Įdarytos datulės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
25 didelių džiovintų datulių
60 g kieto fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako (daugiau/mažiau pagal skonį)
30 g skrudintų ir smulkintų riešutų (graikiški riešutai, pekano riešutai, migdolai)
1 didelis šaukštas majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Fermentinį sūrį sutarkavau. Česnaką labai smulkiai supjausčiau.
Sūrį sumaišiau su česnaku, riešutais ir majonezu.
Įpjoviau datules ir į kiekvieną įdėjau šiek tiek pasigaminto sūrio įdaro.
Puikus užkandis prie taurės vyno. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Irma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vilė
2015-12-05 19:21
Skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital