Įdaryti vištienos ketvirčiai - žingsnis po žingsnio

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai vištienos ketvirčių
70 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
4 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių paukštienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuo vištienos ketvirčių atsargiai nuimti skūrelę ir išimti kaulus, kaip parodyta nuotraukoje. Mėsą sumalti kartu su svogūnu, česnaku, pagardinti mėgstamais prieskoniais, druska, pipirais, sudėti tarkuotą sūrį, manus ir kiaušinio trynį. Viską išmaišyti.
2.
Kiaušinio baltymą išplakti atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į maltos mėsos masę.
3.
Mėsos įdarą sukimšti į skūreles, sutvirtinti dantų krapštukais ir dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Ketvirčių viršų dar galima pabarstyti druska, pipirais ar mėgiamais prieskoniais.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital