Įdaryti vištienos ketvirčiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Autorius apie receptą: Labai minkšti ir sultingi. Puikiausiai tinka ir šaltam užkandžiui, ir karštam patiekalui. Taip ruošti ketvirčius mane išmokė teta Lina. Pažadu sau, kad iš jos išmoksiu kepti Labai minkšti ir sultingi. Puikiausiai tinka ir šaltam užkandžiui, ir karštam patiekalui. Taip ruošti ketvirčius mane išmokė teta Lina. Pažadu sau, kad iš jos išmoksiu kepti ir pačius skaniausius Skruzdėlynus. Čia naujas pažadas sau šiems metams. Taip pat svajonėse ir kažkur planuose plaukioja, taip ir neiškeptas imbierinis namelis, bet prisižadėjau sau, kad kitoms Kalėdoms bus. Ir svajoju apie macaroon‘sus. Kokios jūsų virtuvės svajonės ir norai šiems metams? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai vištienos ketvirčių
600 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
1 žiupsnelis kmynų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskiriame vištienos ketvirčių kaulus nuo odos. Paliekame tik mažą kauliuką formai palaikyti, kad susiformuotų graži šlaunelė.
2.
Mėsytę susmulkiname ir pamarinuojame: druska, pipirais, lauro lapeliais, smulkintu česnaku.
3.
Pasiruošiame įdarą. Į faršą mušame kiaušinį, beriame džiūvėsėlių, druskos, pipirų, smulkinto česnako. Viską gerai išmaišome. Mase įdarome ketvirčius. Paliekame marinuotis.
4.
Prieš kepimą patepame aliejumi, pabarstome kmynais. Kepame kepimo skardą ištiesią kepimo popieriumi. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, pridengiame folija ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Tada foliją atidengiame ir leidžiame ketvirčiams apskrusti kelias minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital