Įdaryti vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Įdaryti vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį kas kartą ruošti galima vis su kitokiu įdaru! Šį kartą ruošiamas su pievagrybių ir daržovių įdarų, o daržoves galite Labai lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį kas kartą ruošti galima vis su kitokiu įdaru! Šį kartą ruošiamas su pievagrybių ir daržovių įdarų, o daržoves galite naudoti bet kokias mėgstamas ar papildomai įdėti sūrio. Vištiena labai skani, o patiekti gardu su salotomis, bulvių koše, ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru. (...daugiau) Evelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
pagal skonį prieskonių vištienai (arba kitų mėgstamų)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Įdarui:
150 gramų pievagrybių (apytikriai)
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto arba kietojo, mocarelos ar kito)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių (arba kitų mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė perpjauti išilgai į dvi dalis (taip iš abiejų vištienos krūtinėlių padarysite 4 kepsnelius), išmušti mėsos muštuku, kad būtų kuo plonesnis, tačiau nesuplyšęs gabalėlis, berti druską, pabarstyti prieskoniais vištienai ir gerai įtrinti.
2.
Pievagrybius, svogūną, papriką supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus, pievagrybius ir papriką, apkepti apie 6 minutes iki kol daržovės suminkštės, o pievagrybiai iškeps.
4.
Į vištienos kepsnelio vidurį dėti paruošto įdaro, sūrio ir užlankstyti kraštelius, kad visiškai uždengtų įdarą, apšlakstyti aliejumi.
5.
Paruoštus kepsnelius sudėti į karšto oro gruzdintuvės krepšelį. Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros karšto oro gruzdintuvėje 15 minučių.
AUTORIUS: Evelina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital