Įdaryti maltiniai

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Įdaryti maltiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
2 riekutės batono
Druskos, pipirų - pagal skonį
2-3 šaukštai džiūvėsėlių
2-3 šaukštai aliejaus kepimui

Įdarui:
 
150 g džiovintų juodųjų slyvų
100 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, piene išmirkytą ir išminkytą batoną, druską, pipirų ir viską gerai išminkom.
Slyvas nuplauname, sūrį supjaustome į tiek gabaliukų, kiek maždaug maltinių bus.
Formuojame maltinius, į kiekvieno vidų įdedam po slyvą ir sūrio gabaliuką, apvoliojam džiūvėsėliuose.
Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir dedame maltinius. Kepam ant pačios mažiausios ugnies, kol apkeps iš abiejų pusių. Verdame apie 45-55 minutes garų puode arba mėsos sultinyje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital