Autorius apie receptą:
Tai tikrų tikriausia prancūziška klasika. Dar kitaip šis užkandis vadinamas „Velniškais kiaušiniais“. Tai labai paprastas, greitai pagaminamas ir nereikalaujantis
Tai tikrų tikriausia prancūziška klasika. Dar kitaip šis užkandis vadinamas „Velniškais kiaušiniais“. Tai labai paprastas, greitai pagaminamas ir nereikalaujantis jokių įmantrių produktų patiekalas. Receptą radau https://www.beatosvirtuve.lt/] svetainėje Beatosvirtuve.lt[/b][/u][/url] .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Trynius sudedame į indą ar maisto smulkintuvą. Ten pat dedame garstyčias, majonezą. Sutriname maisto smulkintuvu arba šakute iki vientisos konsistencijos. Įlašiname citrinos sulčių. Masę išmaišome.
3.
Dedame masę į konditerinį švirkštą ir išspaudžiame į kiaušinių baltymų puseles. Pabarstome čili dribsniais. Puošiame krapų šakelėmis.