Įdaryti karbonado suktinukai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Įdaryti karbonado suktinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų kiaulienos nugarinės
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas česnako
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek vynuogių actas
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
100 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių šašlykams
Padažui:
400 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai miltų
1 šaukštelis sviesto
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nugarinę supjaustyti gabaliukais, juos plonai išmušti, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir vynuogių actu, įtrinti prieskoniais ir česnaku. Paruošti 8 karbonadų gabaliukus ir palikti pasimarinuoti 30 minučių.
2.
Į faršą įpjaustyti svogūną, įdėti prieskonių, įpilti vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Ant marinuoto karbonado dėti paruoštą faršą, sususkti, galą sutvirtinti dantų smeigtuku. Suktinukus apvolioti kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintame aliejuje.
4.
Apkeptus suktinukus dėti į kepimo formą su grotelėmis ir kepti 180 C lapsnių orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
5.
Padažui sviestą ištirpinti keptuvėje, tada sudėti miltus, kepinti kol paruduos. Įberti pipirus, supilame grietinėlę ir ant silpnos ugnies kaitiname, kol sutirštės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lijana
2017-06-18 13:19
Ir sotu, ir skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital