Įdaryti aguročiai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Įdaryti aguročiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 agurotis
100-200 g grybų
1-2 morkos
1-2 svogūnai
1 pomidoras
100-150 g fermentinio sūrio
Pomidorų padažo (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurotį apiplikiname, išimame minkštimą be sėklų. Apkepame grybus, minkštimą, svogūnus, morkas ir pomidorą. Druska apibarstome aguročio pusytes. Tuomet sudedame įdarą. Po 20 min. kepimo 180 laipsnių orkaitėje, apipilame padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min. Orkaitėje kartu pakepiname obuoliukus ir kotletukus. Skanaus
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital