Įdarytas prancūziškas batonas

AUTORIUS:
Nina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdarytas prancūziškas batonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas svogūnų (raudonas)
1 šaukštas majonezo
1 skardinė tuno
200 gramų paprikos (dviejų spalvų)
2 šaukštai grietinėlės sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (SAUDA)
1 vienetas batono ((prancūziškas))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tuną nusunkti, sudėti į dubenį ir šakute pasmulkinti, pridėti pjaustytų pomidorų, paprikų, smulkinto svogūno, berti druskos, pipirų ir viską išmaišyti su majonezu bei grietinėlės sūriu.
2.
Batono galus nupjauti ir ilgo peilio pagalba jį išskobti. Batoną įdaryti paruoštomis salotomis. Palikti 10 -20 min. susistovėti, o tada supjaustyti griežinėliais ir patiekti.

Skanaus.
AUTORIUS: Nina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital