Įdarytas moliūgas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdarytas moliūgas
Įdarytas moliūgas
Įdarytas moliūgas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas moliūgų (vidutinio dydžio)
800 gramų kiaulienos faršo (neriebus)
1 vienetas cukinijų (maža)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
5 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į troškintuvą supilti aliejų ir įkaitinti. Tada sudėti maltą kiaulieną ir apkepti. Sudėti supjaustytus svogūnus pakepti apie 3 minutes ir tuomet česnaką. Viską šiek tiek pakepinti kartu su malta kiauliena.
2.
Pagardinti norimais prieskoniais - druska, maltais juodaisiais pipirais, prieskoniais kiaulienai, saldžiąją paprika, lauro lapais. Sudėti pjaustytas morkas ir troškinti. Cukiniją supjaustyti kubeliais ir dėti į jau kepančią maltą mėsą. Užpilti trupučiu vandens ir troškinti viską apie 15 min.
3.
Moliūgą nuplauti. Nupjauti kepurėlę ir išskobti vidų. Į moliūgo vidų sudedame paruoštą įdarą. Uždengiame kepurėle ir dedame į įkaitintą iki 200°C orkaitę. Kepame apie 45 minutes. Skanaus :)
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital