Įdarytas kalakutienos vyniotinis

AUTORIUS:
Helena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kalakutienos vyniotinis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai nesudėtinga šventinį vyniotinį pasigaminti namuose! Jei nemėgstate slyvų, galima keisti džiovintais persikais ar abrikosais. Visai nesudėtinga šventinį vyniotinį pasigaminti namuose! Jei nemėgstate slyvų, galima keisti džiovintais persikais ar abrikosais. Helena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas kalakutienos filė
2 saujos džiovintų slyvų
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių paukštienai
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Slyvas kelioms valandoms užmerkti šiltame vandenyje, nuplauti ir gerai nuvarvinti, truputį pasmulkinti. Sumaišyti su smulkiai sukapotu arba išspaustu česnaku.
2.
Kalakutieną perpjauti perpus išilgai, bet ne iki galo, išksleisti, uždengti plėvele ir šiek tiek pamušti plakutuku.
3.
Įtrinti druska, pipirais prieskoniais. Ant vir6aus paskirstyti slyvas. Kalakutieną standžiai susukti į vyniotini. Apsukti folija, galima aprišti specialiu siūlu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.
5.
Išimti iš orkaitės ir palikti pilnai atvėsti, tuomet išvynioti ir supjaustyti riekelėmis.
AUTORIUS: Helena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital