Įdarytas jautienos vyniotinis

AUTORIUS:
Giedra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Įdarytas jautienos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g jautienos
40 g džiovintų baravykų
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sviesto
2 skrudinamos duonos riekelės
1 kiaušinis
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas miltų
1/4 l grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus užpilti 1/4 l šalto vandens ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol grybai išbrinks. Paskui 5 minutes pavirti.
Nuluptus svogūnus ir česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Grybus nuvarvinti sietelyje, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su pakepintais svogūnais bei česnaku. Suberti kubeliais supjaustytą duonąm įmušti kiaušinį, pagardinti druska bei pipirais ir apibarstyti petražolėmis. Faršą gerai išminkyti, pasūdyti ir apšlakstyti grybų sunka.
Mėsą įdaryti faršu, surišti ir apkepti iš visų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais, užpilti grybų sunka ir troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais apversti.
Grietinę suplakti su krakmolu ir sumaišyti su troškinimo metu išsiskyrusiomis sultimis, likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos. Vyniotinį pasūdyti.
AUTORIUS: Giedra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital