Įdaryti baklažanai su maltos mėsos įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Įdaryti baklažanai su maltos mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Prisipažinsiu, baklažaną ruošiu pirmą kartą ir bandau jį prisijaukinti savo virtuvėje. Tad, manau, jam paskaninti tiko tikrai neįprasta Alaea druska iš Havajų su vulkanines Prisipažinsiu, baklažaną ruošiu pirmą kartą ir bandau jį prisijaukinti savo virtuvėje. Tad, manau, jam paskaninti tiko tikrai neįprasta Alaea druska iš Havajų su vulkanines kilmes raudonuoju Alaea moliu. Tačiau galite gardinti ir paprasta druska. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas baklažanų
200 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 šaukštai ryžių (virtų)
1 šaukštas fetos sūrio (smulkinto)
1 šaukštas aliejaus
2 žiupsneliai pipirų
pagal poreikį druskos
šiek tiek krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baklažaną nuplauname, perpjauname per pusę, išskobiame vidų.
2.
Baklažaną pabarstome druska, pipirais ir paliekame taip pasimarinuoti.
3.
Aliejuje pakepiname smulkintą svogūną ir griežinėliais pjaustytą morką. Sudedame faršą ir viską pakepiname kelias minutes. Į masę įmaišome virtus ryžius, smulkintą išskobtą baklažano minkštimą. Gardiname druska, pipirais.
4.
Paruoštu įdaru, įdarome baklažaną. Jį suvyniojame į foliją.
5.
Dedame į iš anksto iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 30 min. Foliją atidengiame ir dar pakepame apie 5 – 7 min. Pagardiname smulkinta feta ir krapais. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital