Įdarytas arbūzas

AUTORIUS:
Olia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Įdarytas arbūzas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 arbūzo
Vaisių, mėgstamų (vynuogių, persikų, abrikosų, braškių, ananasų, slyvų)
5 v. š. želatinos
1 stiklinės cukraus
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš nuplauto arbūzo išimti minkštimą ir jį pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbūzo sultys.

Želatiną užmirkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens.

Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus, persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti.

Į 0,5 l karšto vandens įberti cukraus. Ten pat supilti arbūzo sultis. Šiek tiek pavirinti ir leisti atvėsti, tada įmaišyti želatiną.

Į arbūzą sudėti pusę vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve kol šiek tiek sustings. Tada sudėti kitą pusę.

Sustingusį arbūzą supjaustyti ir mėgautis vasaros skoniu.

Skanaus!  

AUTORIUS: Olia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital