Įdaryta žuvis drebučiuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Įdaryta žuvis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g žuvies filė
1 nešviežia bandelė
1 l prieskoninių daržovių nuoviro
2 kiaušiniai
1 kietai virtas kiaušinis
2 šaukštai žaliųjų žirnelių
2 šaukštai želatinos
1 pomidoras
1 muskato riešutas
1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė kartu su nešviežia (nemirkyta) bandele sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, suberti petražoles, prieskonius ir gerai išmaišyti. Iš žuvies masės suformuoti kiaušinio dydžio rutulėlius, sudėti juos į pasūdytą verdantį prieskoninių daržovių nuovirą ir virti apie 25 min. Po to išgriebti ir ataušinti. Rutulėlius sudėti į pusdubenius arba dubenėlius. Kiekvieną porciją papuošti žaliais žirneliais, kiaušinio bei pomidoro skiltelėmis ir petražolių lapeliais. Želatiną suberti į nedidelį šalto vandens kiekį, o kai pabrinks, ištirpinti dviejose žuvies nuoviro stiklinėse ir užvirinti. Nukelti nuovirą nuo ugnies, ataušinti, užpilti žuvį, įdėti į šaldytuvą, kad drebučiai sustingtų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital