Įdaryta vištienos krūtinėlė

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Įdaryta vištienos krūtinėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai vištienos filė
50 gramų fermentinio sūrio
1 stiklinė marinuotų voveraičių
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
2.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
3.
Smeigtukais susmeikite ir dėkite į kepimo formą, pateptą aliejumi.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Galina
2017-02-01 15:28
Isbandyta ir tikrai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital