Įdaryta lydeka Kūčioms

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Įdaryta lydeka Kūčioms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kg lydekos
2 morkos
1 svogūnas
0,5 paprikos saldžiosios
1 gabaliukas saliero stiebo
3 riekės batono
30 g aliejaus
2 valg. š.krakmolo
1 šaukštas "Santa Maria''žuvies prieskonių
1 žiupsnis "Santa Maria''juodųjų pipirų
1 žiupsnis lauro lapų
1 žiupsnis "Santa Maria''petražolių
1 žiupsnis "Santa Maria'' bazilikų
1 žiupsnis "Santa Maria''čiobrelių
1 valg. š. druskos
50 ml aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Lydeką nuskuskite, perpjaukite pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimkite vidurius, gerai išplaukite. Mėsą atskirkite nuo odos ir ją sumalkite kartu su morkom, paprika, svogūnu bei vandenyje mirkytu ir nusunktu batonu. Įdėkite aliejaus, 2 šaukštus krakmolo, suberkite druską ir prieskonius, labai gerai išmaišykite. Būtų gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį. 2. Klokite faršą į žuvies odą. Užsiūkite. 3. Aliejumi apteptą žuvį paguldykite į aliejuotą skardą, dėkite į šaltą orkaitę ir 15-ai min. nustatykite 50 °C temperatūrą. Po to 15-ai min. nustatykite 100 °C temperatūrą. Galiausiai žuvį subadykite adata, įpilkite stiklinę vandens, užklokite folija ir 35-ioms min. nustatykite 170 °C temperatūrą. Kai iškepa, iš pilvo išimkite siūlus, supjaustykite ir puoškite daržovėmis, alyvuogėmis, citrinomis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital