Įdaryta lydeka

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Įdaryta lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydeka ar ešerys (svėrė apie 700 g)
100 g baltos duonos
200 ml pieno
1 kiaušinis
150 g svogūno
1 stiklinė virtų ryžių (neprivaloma)
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį nuskutame, išdarinėjame, galvą nupjauname. Atsargiai nulupame odą, kad nesuplyštų.
Išimame didžiausius kaulus ir sumalame.
Žuvies faršą sumaišome su piene mirkyta duona, prieskoniais, ryžiais ir sutarkuotais svogūnais.
Po to įmaišome smulkintus krapus ir kiaušinį.
Šio žuvies įdaro pridedame į žuvies odą.
Pridedame galvą, aptepame majonezu ir susukame į foliją.
Kepame 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
Pjaustome atvėsusią.
AUTORIUS: Ilona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital