Įdaryta kulninė

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Įdaryta kulninė
Įdaryta kulninė
Įdaryta kulninė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kulninės  (apie 1,5 kg)
300 g. faršo
200 g.  pievagrybių
1 kiaušinio
Žiupsnelio  rozmarino
1 saujos džiuvėsėlių
Druskos ir pipirų 
2 - 3 skiltelių česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš kulninės išimti kaulą. Mėsą įtrinti česnaku, druksa ir pipirais. Palikti kelioms valandoms. Sveikus pievagrybius išvirti. Faršą sumaišyti su druska ir pipirais, įdėti rozmarino, įmušti  kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius ir grybus. Gautą masę sukimšti į kulninę, suvynioti į kepimo popierių, surišti, kad kulninė išsaugotų formą. Kepti orkaitėje 30 min. 200°temp. ir dar 1,5 valandos 170-180°tem. Jei su vėjuku nustatyti 160° tem.

Skanaus.  

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital