Įdaryta kalakuto krūtinėlė

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Įdaryta kalakuto krūtinėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kalakuto krūtinėlės
200 g kalakutų ar vištų kepenėlių
riekė padžiūvusiu batono
100 ml grietinėlės
1 kiaušinis
1 svogūnas
2 morkos
3 česnako skiltelės
2 šaukštai sviesto
žiupsnelis imbiero
druskos
maltų pipirų
šviesaus sojų padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 v. š. krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krūtinėlę įpjaukite, kad susidarytų „kišenė”, iš vidaus išpjaukite dalį mėsos. Įtrinkite druska, pipirais, sojų padažu ir citrinų sultimis. Nupjaukite batono plutelę ir išmirkykite jį grietinėlėje. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, morką sutarkuokite stambia tarka. Pakepinkite daržoves su sviestu ir ataušinkite.
Išpjautą mėsą, kepenėles ir batoną du kartus permalkite mėsmale. Sumaišykite su kiaušiniu, keptomis daržovėmis, gardinkite prieskoniais.
Įdarykite krūtinėlę, kiškite ją į kepimo rankovę, padėkite ant šaltų grotelių ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių. Kai iškeps, pradurkite rankovę, kepimo sultis nupilkite, o krūtinėlę palikite aušti orkaitėje. Padažui užvirkite kepimo sultis, sumaišykite jas su šaltame vandenyje išleistu krakmolu, pagardinkite prieskoniais.
AUTORIUS: Austėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital