Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
Autorius apie receptą: Šiandien labai greitai sumeistravau šeimai skanius pietus. Nors aš tikrai mėgstu sukiotis virtuvėje, visgi kartais patinka ir greitai ką nors paruošti, sumaišyti ir dėti kepti Šiandien labai greitai sumeistravau šeimai skanius pietus. Nors aš tikrai mėgstu sukiotis virtuvėje, visgi kartais patinka ir greitai ką nors paruošti, sumaišyti ir dėti kepti į orkaitę. Kad ji atliktų didžiąją darbo dalį už mane. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai cukinijų (jaunų)
300 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 sauja voveraičių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio česnako granulės
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
Pabarstymui:
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas perpjauname išilgai per pusę, šaukštu išskobiame minkštimą. Cukinijų puseles pabarstome druska ir česnako granulėmis.
2.
Ruošiame įdarą. Morką nuskutame, svogūną ir česnaką nulupame. Daržoves nuplauname. Morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką supjaustome nedideliais kubeliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame ir pakepiname smulkintas daržoves. Joms suminkštėjus, suberiame voveraites. Pakepiname apie 5 min. Sudedame kiaulienos faršą. Pagardiname druska, pipirais. Išmaišome.
4.
Paruoštu įdaru įdarome cukinijų puseles. Suvyniojame į foliją.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Atidengiame foliją. Pabarstome tarkuotu sūriu. Kaitiname dar apie 5 – 7 min, kol sūris išsilydys. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital