Humusas - puikioji avinžirnių užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Humusas
Humusas
Humusas
Humusas
Humusas
Autorius apie receptą: Humusas yra klasikinis Viduriniųjų Rytų rytų regiono užkandis, šiuo metu plačiai paplitęs po visą pasaulį. Pateikiu savo mėgstamą naminio humuso receptą. Humusas yra klasikinis Viduriniųjų Rytų rytų regiono užkandis, šiuo metu plačiai paplitęs po visą pasaulį. Pateikiu savo mėgstamą naminio humuso receptą. Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė konservuotų avinžirnių (arba 240g virtų)
4 šaukštai sezamų pastos tahini
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių (iš vienos nedidelės citrinos)
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių (nebūtina)
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avinžirnius nukoškite nuo skysčio (nukoštą skystį išsaugokite).
2.
Avinžirnių odeles nulukštenkite, kad sutrintas humusas būtų švelniausios tekstūros (galima to nedaryti, bet humusas nebus toks glotnus, koks galėtų).
3.
Į elektrinį trintuvą sudėkite visus humusui skirtus ingredientus. Sutrinkite iki vientisos masės. Papildomai įpilkite išsaugoto avinžirnių skysčio tiek, kad humusas būtų norimo tirštumo (gali prireikti kelių valgomųjų šaukštų).
4.
Paruoštą humusą sandariame indelyje šaldytuve galite laikyti iki savaitės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital