Helovino blyneliai su šokoladiniu kremu ir bananais

AUTORIUS:
Martynas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Helovino blyneliai su šokoladiniu kremu ir bananais
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
125 gramai miltų
3 šaukštai aliejaus
Įdarui:
8 vienetai bananų
8 šaukštai šokoladinio kremo nutella
Papuošimui:
šiek tiek saldainių (akyčių formos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su pienu ir aliejumi, įmaišyti miltus. Tešlą palikti pusvalandį pastovėti, jog miltai išbrinktų (tada lietiniai gaunasi tvirtesni).
2.
Gerai įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius blynus, gražiai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Kiekvieną lietinį aptepti šokoladiniu kremu ir į vidų įvynioti bananą.
4.
Susuktus blynelius supjaustyti poros centimetrų pločio riekelėmis. Riekeles poromis po dvi susmeigti mediniu dantų krapštuku, kaip parodyta nuotraukoje.
5.
Kiekvieną riekelę papuošti saldainine akyte. Jeigu nerandate tokių saldainukų, akyte galite suformuoti uždėdami šiek tiek kreminės varškės (arba kreminio sūrelio) ir lašelį tirpinto šokolado.
AUTORIUS: Martynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital