Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | jautienos kepsnio (nugarinės, naudojome „Feel the Beef” 60 dienų brandinimo) | |
2 vienetai | paprikos (spalvotų) | |
1 vienetas | ananasų (gerai prinokusio) | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukšteliai | rudojo cukraus | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
pagal poreikį | mėtų | |
Prieskonių mišiniui: | ||
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | kmynų | |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
1 šaukštelis | kalendros (smulkintos, džiovintos) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Baltam padažui: | ||
100 gramų | graikiško jogurto | |
1 šaukštelis | harissa pastos | |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių |