Gvakamolė

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gvakamolė
Autorius apie receptą: Tiršta gvakamolė yra geriausias garnyras tako vakarui. Taip pat skanu ir kaip mirkomasis padažas (dip) kukurūziniams traškučiams arba daržovėms. Tiršta gvakamolė yra geriausias garnyras tako vakarui. Taip pat skanu ir kaip mirkomasis padažas (dip) kukurūziniams traškučiams arba daržovėms. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai avokadų
15 gramų prieskonių mišinio gvakamolei (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokado minkštimą dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute.
2.
Įberkite gvakamolės prieskonių mišinio, gerai išmaišykite ir patiekite.
Patarimai:
Norite kažkaip pakeisti gvakamolę? Kodėl nepabandžius pagaminti gvakamolės su grietine arba nepridėjus keleto žaliųjų alyvuogių?
Du naujus gvakamolės skonius gausite įmaišę granatų sėklų arba pusę griežinėliais supjaustyto mango.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital