Gurmaniški šokoladiniai triufeliai su kanapių sėklų aliejumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Šokoladiniai triufeliai su kanapių aliejumi
Autorius apie receptą: Vienas iš mėgstamiausiu šokoladinių skanėstų man yra šokoladiniai triufeliai. Juos labai mėgstu ir ragauti, ir gaminti. Gaminti juos patinka jau vien dėl to, kad tai labai Vienas iš mėgstamiausiu šokoladinių skanėstų man yra šokoladiniai triufeliai. Juos labai mėgstu ir ragauti, ir gaminti. Gaminti juos patinka jau vien dėl to, kad tai labai paprasta. Na, išsišokoladuoji šiek tiek rankas, bet tai beveik spa rankoms. Tačiau smagiausia yra tai, kad juos gaminant galima eksperimentuoti įvairiais skoniais ir priedais be galo, be krašto. Visiška laisvė fantazijai. Vienas skaniausių mano atradimų tai šokoladiniai triufeliai su alyvuogių aliejumi ir jūros druska. Tokius ragavau žiemą Barselonoje. Pažadu įrašą ir jų receptą greitu laiku. O šį kartą, smalsumo vedina, išmėginau šokolado masę triufeliams pagardinti kanapių sėklų aliejumi. Ir rezultatu buvau labai patenkinta. Labai subtilus kanapių aliejaus skonis puikiai dera su juoduoju šokoladu. Išmėginkite ir jūs. (...daugiau) Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų juodojo šokolado (ne mažiau nei 60% kakavos)
250 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai kanapių sėklų
1 šaukštelis jūros druskos (dribsnių)
4 šaukštai kakavos (apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai sukapokite šokoladą ir sudėkite jį į dubenį. Ten pat suberkitę jūros druskos dribsnius.
2.
Į nedidelį puodą supilkite grietinėlę ir pakaitinkite iki virimo. Nukelkite nuo kaitros ir palikite 1 min. pastovėti.
3.
Supilkite grietinėlę ant šokolado ir palikite 1 - 2 min. pastovėti. Po to išmaišykite iki vientisos blizgios masės.
4.
Į šokolado masę atsargiai įmaišykite kanapių aliejų ir supilkite masę į švarų dubenį. Dėkite valandai į šaldytuvą.
5.
Išimkite atvėsusią šokolado masę iš šaldytuvo ir formuokite daugmaž vienodo dydžio saldainius, apvoliokite juos kakavos milteliuose ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos lekštės. Kai padarysite visus saldainius, uždenkite juos maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
6.
Prieš patiekdami išimkite iš šaldytuvo ir 10 - 15 min. palikite kambario temperatūroje. Patiekite saldainius šiek tiek apšlakstę kanapių aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Išmaišyti Desertai Saldainiai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis