Gurmaniškas skerstuvių "pyragas"

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gurmaniškas skerstuvių "pyragas"
Gurmaniškas skerstuvių "pyragas"
Gurmaniškas skerstuvių "pyragas"
Gurmaniškas skerstuvių "pyragas"
Autorius apie receptą: Pavasarį, prieš Velykas, daug kas pjauna kiaules, nesunku gauti šviežio kraujo. Mėgstantiems kraujinius vėdarus, šis patiekalas tikrai patiks. Visi produktai beveik tokie Pavasarį, prieš Velykas, daug kas pjauna kiaules, nesunku gauti šviežio kraujo. Mėgstantiems kraujinius vėdarus, šis patiekalas tikrai patiks. Visi produktai beveik tokie patys, tik nėra žarnų. Receptą šiek tiek patobulinau, pridėjusi prie įprastinių kruopų dar ir "Senelio" košės, kurioje yra keturių rūšių kruopos ir skaldyti žirniai, taip pat pridėjau šiek tiek šviežios mėsytės. Kadangi kepiau silikoninėje formoje, papildomai į ją dėti nieko nereikėjo. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
80 gramų mėsos
80 gramų lašinukų
1 stiklinė perlinių kruopų (virtų)
1 stiklinė kvietinės kruopos (smulkių, virtų)
1 stiklinė košė (virtos, "Senelio")
1 stiklinė kraujas (šviežio)
2 vienetai svogūnų
1 žiupsnelis himalajų druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltų lauro lapų
2 vienetai vyšninių pomidorų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Perlines kruopas palaikyti užmerktas 2 valandas, išvirti pasūdytam vandenyje.
2.
Atskirai išvirti kvietines kruopas ir "Senelio" košę (skirtingas virimo laikas ).
3.
Lašinukus, mėsą ir 1 svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais.
4.
Keptuvėje pirmiausiai paspirginti lašinukus, išgriebti spirgučius, į riebalus sudėti smulkintą mėsą, pakepti 5 min., suberti svogūnus, dar truputį pakepti, nuimti nuo ugnies, sudėti spirgučius, suberti druską ir prieskonius išmaišyti, užpilti ant į dubenį sudėtų visų kruopų, įpilti kraują, gerai išmaišyti.
5.
Viską sudėti į kepimo indą, pašauti į įkaitintą iki 200 C laipsnių orkaitę. Kepti 1 valandą. Išversti į lėkštę, papuošti antru riekelėmis supjaustytu svogūnu, išpjaustytais pomidorais.
6.
Valgyti karštą, galima su grietine, man labiau patinka su švelniom prancūziškom garstyčiom.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital