Gurmaniška avižinė košė

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gurmaniška avižinė košė
Gurmaniška avižinė košė
Gurmaniška avižinė košė
Gurmaniška avižinė košė
Autorius apie receptą: Gurmanų pusryčiams...Avižinė košė irgi gali nustebinti savo skoniu, aromatu ir šilkine tekstūra. Valgykite seniai pamėgtas košes atkurdami jas iš naujo. Receptas - mano Gurmanų pusryčiams...Avižinė košė irgi gali nustebinti savo skoniu, aromatu ir šilkine tekstūra. Valgykite seniai pamėgtas košes atkurdami jas iš naujo. Receptas - mano improvizacija. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 mililitrų pieno
50 gramų avižinių dribsnių
50 mililitrų vandens
2 šaukštai sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 šaukštas tepamo varškės sūrelio (natūralaus skanaus )
1 šaukštelis sviesto
1 šaukštelis vanilės
1 šaukštelis provanso žolelių
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 vienetas kriaušių
2 vienetai graikinių riešutų
1 šlakelis klevų sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užviriname pieną su vandeniu, dedame sviestą, vanilę, beriame muskatinį riešutą, Provanso žoleles ir avižinius dribsnius. Išverdame košę. Į išvirtą karštą košę įmaišome sūrius. Galite paskaninti druska, jei reikia.
2.
Kriauše supjaustome griežinėliais, riešutus susmulkiname.
3.
Patiekiame su supjaustyta griežinėliais kriauše, smulkintais graikiniais riešutais bei klevų sirupu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital