Guliašas su obuoliukais ir rukoka

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Guliašas su obuoliukais ir rukoka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai lydyto sviesto
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas miltų
maltų juodųjų pipirų
druskos
1 svogūnas
500 g jautienos arba liesos kiaulienos
400 g obuolių
Rukola
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 porcijoms. Supjaustykite mėsą kubeliais, pakepinkite 1 šaukšte sviesto, įpilkite vandens ir patroškinkite uždengus dangčiu. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais, apkepkite svieste ir sudėkite prie mėsos. Ten pat supilkite pakaitintą pomidorų padažą, sudėkite susmulkintus svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite. Troškinant susidariusį skystį sutirštinkite su grietinės ir miltų mišiniu. Tiekant pabarstykite rukola. Skanaus :)
AUTORIUS: Aneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital