Guliašas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg mėsos
250 g grietinėlės
3 v. š. pomidorų pastos
2 morkų
3 svogūnų
Lauro lapų
Druskos
Pipirų
Raudonėlio
Bazilikų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, nusausinti,supjaustyti gabaliukais ir apkepinti riebaluose. Apkepusią mėsą dėti troškintis į pasūdytą verdantį vandenį. Berti pipirų, dėti lauro lapus. Apkepti pjaustytas morkas ir svogūną ir dėti į puodą troškintis kartu su mėsa. Baigiant troškintis pilti grietinėlę, pomidorų pastą, berti bazilikus, raudonėlius ir dar kiek patroškinti.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital