Gudobelių uogienė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Gudobelių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Gudobelė, uogos, 1 kilogramas
Cukrus, 1 kilogramas
Vanduo, 300 mililitrų
Citrinos rūgštis, truputį
Vanilinis cukrus, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas, lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą. Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų. Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės vaisių. Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Recai.lt
2009-10-02 16:08
Laba diena "regna", gal galite parašyti kokią naršyklę naudojate.

Mus duomina operacinė sistema, naršyklės pavadinimas ir versija. Pvz. Windows, Interner Explorer 7. ATSAKYTI
regna
2009-10-02 13:51
Noriu žinoti,kodėl neišsisiunčia į konkursą receptai.?
Būsiu dėkinga. ATSAKYTI
regna
2009-10-02 13:00
Noriu paklaust,kaip yra daroma su kauliukais ,šioje uogienėje?
Ar,kauliukų nereikia išimti?
Būsiu dėkinga,sulaukusi atakymų.
Aš,bandžiau daryti tyrelę,kauliukai nusiėmė sunkokai. ATSAKYTI
Gražina
2021-09-26 08:45
Aš irgi nerandu atsakymo dėl kauliuku,o iškrapštinėt labai daug darbo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital