Guakamolė su mangu ir granatu

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Guakamolė su mangu ir granatu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 avokadai, pradėję minkštėti
1 kietas mangas
1 obuolys
1-2 čilės pipirai (halapenio, habanero ar kt.)
0,5 saldaus svogūno (dideli, geltonais lukštais, neaitrūs svogūnai)
0,5 citrinos sulčių (2,5 valg. Š.), žaliosios skaniau negu geltonosios
0,5 arb. š. druskos
sauja granato uogų (maždaug iš 1/4 granato)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus atskiriame nuo sėklų ir žievių, tuojau pat juos apliejame citrinos sultimis, kad neparuduotų, ir sutriname grūstuvu.
Nuskutame mango žievelę, nupjauname minkštimą nuo sėklos. Nuskutame obuolio žievelę, pjauname obuolį pusiau ir pašaliname sėklalizdžius.
Peiliu labai smulkiai supjaustome svogūną, čiles, obuolį ir mangą. Aš nepatariu tarkuoti obuolio, nes tada Guakamolė bus labai pažliugusi.
Viską sumaišome dubenyje. Apibarstome granato uogomis. Pateikiame su traškučiais, paskrudintos pitos trikampėliais.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital