Grybų, svogūnų, žirnių sriuba su silkiniu skrebučiu

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Grybų, svogūnų, žirnių sriuba su silkiniu skrebučiu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Saujelė džiovintų voveraičių (galima ir kitokių grybų)
600 ml vandens
2 žirneliai kvepiančiųjų pipirų
lauro lapas
druskos
1 didelis svogūnas
aliejaus
0,5 šaukštelio cukraus
0,5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
0,5 šaukštelio tarkuoto juodo šokolado (šokoladu patiekale galima pakesti konijaką)
1 šaukštelis miltų
2 šaukštai skaldytų žirnių
petražolių lapelių
2 riekelės ruginės duonos
¼ silkės
kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Voveraites užpilti vandeniu ir užmerkti 3 valandoms. Užvirinti ir virti 1 valandą. Baigiant virt sudėti pipirus, lauro lapą, druską ir pavirti dar 10 minučių. Žirnius užpilti vandeniu ir palaikyti 1 valandą. Perplauti. Svogūną supjaustyti žiedais. Sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti 15 minučių. Sudėti cukrų, raudonėlį ir kepti kol taps rudi. Baigiant kept sudėti šokoladą, pakepinti, supilti miltus, gerai išmaišyti. Svogūnų masę supilti į verdantį sultinį, sudėti žirnius ir virti apie 0,5 valandos. Ant duonos riekelių uždėti kubeliais supjaustytą silkę ir užbarstyti kmynus. Riekeles sudėti ant aliejumi pateptos skardelės ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kol apskrus riekelės. Sriubą patiekti pabarsčius petražolių lapeliais su karštu silkiniu skrebučiu.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital