Grybų sriubytė

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Grybų sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybių
30 g porų
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai miltų
6 stiklinės paukštienos sultinio
pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų ptpirų
3 kiaušinių baltymai
stiklinė grietinėlės
ryšulėlis šviežių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą susmulkinkite ir pekepinkite giliame puode įkaitintuose riebaluose. Sudėkite pjaustytus grybus ir maišydami kepinkite 5-8 minutes. Maišydami suberkite miltus, supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 40 minučių. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Kiaušinių baltymus išplakite, sumaišykite su grietinėle ir maišydami lėtai supilkite į sriubą. Maišydami kaitinkite iki 70°C temperatūros. Tiekite apibarstytą baltos duonos skrebučiais žolelėmis.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital