Grybų sriubos variacija

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Grybų sriubos variacija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g konservuotų šampinjonų
1 šaukštas sviesto
2 didelės morkos
2 l  vandens arba sultinio
4 - 5 virtos bulvės
150 g rūkytos kaimiškos dešrelės arba kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užvirimane ir verdame 10 min. Grybus permalame per per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min, jei reikia pagardine mdruska, įdedam grietinės. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital