Grybų sriuba su ryžiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grybų sriuba su ryžiais
Autorius apie receptą: Kai už lango niūru, norisi puodelio šiltos sriubos. Šiai sriubai rinkitės tuos grybus, kuriuos labiausiai mėgstate. Puikiausiai tiks pievagrybiai, ar miško grybai. Šį kartą Kai už lango niūru, norisi puodelio šiltos sriubos. Šiai sriubai rinkitės tuos grybus, kuriuos labiausiai mėgstate. Puikiausiai tiks pievagrybiai, ar miško grybai. Šį kartą aš naudojau marinuotas voveraites. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai bulvių
1 litras vandens
100 gramų grybų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
50 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai ryžių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir morką nuluskutame. Supjaustome bulves šiaudeliais, morkas griežinėliais.
2.
Dedame į puodą kartu su grybais ir ryžiais, užpilame vandeniu. Verdame apie 20 min.
3.
Ištirpiname prikaistuvyje sviestą, sudedame miltus, pakaitiname. Supilame grietinėlę, pakaitiname, kol pradės tirštėti, tada įtarkuojame fermentinį sūrį. Padažą supilame į sriubą. Gardiname druska, pipirais, kariu.
4.
Viską dar pakaitiname apie 10 min, kad skoniai susivienodintų. Valgome su duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital