Grybų skonio baklažanų užkandėlė žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Grybų skonio baklažanų užkandėlė žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 kilogramo baklažanų
4 vienetai svogūnų
300 mililitrų aliejaus
150 mililitrų acto 6% (arba 9% 100ml)
3 vienetai paprikos
1 pundelis petražolių (krapų arba kalendros)
1 vienetas aitriosios paprikos
2 galvos česnako
2 šaukštai druskos
2 šaukštai rudojo cukraus
20 vienetų juodųjų pipirų
5 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Baklažanus nulupti ir supjaustyti juostelėmis. Paprikas taip pat supjaustyti juostelėmis, susmulkinti svogūnus, čili pipirą ir viską sudėti į puodą. Suberti lauro lapelius, pipirus, druską ir cukrų, užpilti aliejų ir troškinti 40 minučių.
2.
Likus 15 minučių iki pabaigos sudėti smulkintus česnakus, žalumynus ir actą. Dėti į įkaitintus stiklainius, stiklainius apversti ir laikyti po užklotu parą. Vėliau galima laikyti virtuvėje, nebūtinai vėsioj patalpoj.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2017-07-26 12:55
Skaniai skamba, bandysim :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital