Grybų salotos su svogūnais

AUTORIUS:
FINN CRISP
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grybų salotos su svogūnais
Autorius apie receptą: Išbandykite šias sūrias salotas kartu su šiaurietiško skonio mėsa ir grietine! Išbandykite šias sūrias salotas kartu su šiaurietiško skonio mėsa ir grietine! FINN CRISP
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai paplotėlių (naudojome Finn Crisp su sezamo sėklomis)
200 gramų marinuotų grybų
120 gramų šaltai rūkyta mėsa (naudojome elnieną, bet tinka ir kiauliena ar kita mėgstama)
0.5 vieneto svogūnų
4 šaukštai grietinės
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas čiobrelių (smulkintų)
1 šaukštas baltojo balzaminio acto
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus apvirkite 10 - 15 minučių vandenyje, nukoškite, atvėsinkite, dar kartą apvirkite, vėl nukoškite, atvėsinkite ir dar kartą apvirkite.
2.
Pagal skonį pagardinkite druska. Nusausinkite grybus.
3.
Susmulkinkite grybus ir svogūnus, suberkite į indą.
4.
Įmaišykite čiobrelius, aliejus ir balziminį actą.
5.
Įberkite pipirų ir druskos, pagal skonį.
6.
Patiekite su paplotėliais, šaltai rūkyta mėsa ir grietine.
AUTORIUS: FINN CRISP
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital