Grybų salotos su šparaginėmis pupelėmis

AUTORIUS:
Aldona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Grybų salotos su šparaginėmis pupelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų grybų
400 gramų šparaginių pupelių
1 gūželė salotų
2 galvos svogūnų
2 žiupsneliai druskos
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalykite ir nuplaukite grybus. Stambiai sukapoti ir truputį pakepinti ant saulėgrąžų aliejaus. Šparagines pupeles pakepiname kartu su grybais.
Svogūnus susmulkiname. Nuplaukite salotų lapus ir paplėšykite. Viską sumaišykite ir supilkite alyvuogių aliejų. Jei reikia, pridėkite druskos.
AUTORIUS: Aldona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital