Grybų ramenas su marinuotu kiaušiniu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grybų ramenas su marinuotu kiaušiniu
Autorius apie receptą: Geras ramenas - vienas didžiausių valgymo malonumų. Tai ne tik ypatingai skanus, bet ir labai maistingas patiekalas. Autentiško aromato suteikia šitaki grybai, miso pasta bei Geras ramenas - vienas didžiausių valgymo malonumų. Tai ne tik ypatingai skanus, bet ir labai maistingas patiekalas. Autentiško aromato suteikia šitaki grybai, miso pasta bei marinuoti kiaušiniai. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Marinatui:
350 mililitrų vandens
4 vienetai kiaušinių
60 mililitrų sojos padažo (naudojome Santa Maria Thai Soya Sauce )
2 skiltelės česnako
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas ryžių acto
pagal poreikį imbiero (šviežio)
Virimui:
1.5 litro vištienos sultinio
200 gramų kiaušininių makaronų (naudojome Santa Maria)
100 gramų šitaki grybų
1 vienetas aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
3 vienetai šoninė (pjaustytos juostelėmis)
2 šaukštai sojos padažo (naudojome Santa Maria)
2 šaukštai miso pastos
1 šaukštas ryžių acto
pagal poreikį shimeji grybai (arba rudųjų pievagrybių)
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį imbiero (šviežio)
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius reikėtų marinuoti dieną prieš valgant. Jei tiek laiko neturite, pakaks ir 3 valandų marinavimo, bet skaniausi kiaušiniai bus, jei paruošite dieną prieš.
2.
Kiaušinius virkite apie 6 minutes, jei mėgstate minkštesnius. Jei norite kietesnių, virkite ilgiau.
3.
Gražiai nulupkite kiaušinius. Tam galite įpilti acto ar citrinos į vandenį, kai juos verdate ar pamerkti išvirtus kiaušinius į ledo vonelės.
4.
Ruošiame kiaušinių marinatą: keptuvėje 10 minučių pakaitiname sojos padažą, cukrų, actą, česnaką ir apie 2 cm griežinėliais pjaustytą imbiero šaknį. Tuomet sumaišome su vandeniu. Luptus kiaušinius dedame į sandarų indą, užpilame marinatu, paliekame kelioms valandoms kambario temperatūroje, vėliau perkeliame į šaldytuvą.
5.
Iš anksto paruoškite naminį vištienos sultinį.
6.
Puode, kuriame galima ir kepti, įkaitiname aliejų, įtarkuojame česnaką, 3 cm dydžio pjaustytą imbierą, dedame atriosios paprikos griežinėlius (arba dribsnius) ir pakepiname apie minutę.
7.
Į puodą beriame šitaki grybus ir viską pakepiname dar kelias minutes.
8.
Į puodą pilame sultinį, miso pastą, sojos padažą ir ryžių actą, dedame šoninės juosteles. Uždengiame ir verdame 15 minučių, po jų pašaliname šoninę (ją naudojame tik aromatui suteikti).
9.
Sudedame Shimeji grybus (arba juostelėmis pjaustytus pievagrybius), makaronus. Uždengiame ir verdame dar kelias minutes.
10.
Pilame rameną su visais priedais į dubenėlius, ant viršaus dedame marinuotus kiaušinius, pabarstome smulkintais svogūnų laiškas ir sezamo sėklomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital