Grybų pyragas

AUTORIUS:
Toma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Grybų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis sloksniuotos bemielės tešlos
200 g virto kumpio
150 g virtų grybų
1 poras
200 g grietinės
4 kiaušiniai
200 g fermentinio sūrio
juodieji pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildytą tešlą išklojame į skardą, sujungiame kraštelius, būtinai turi užsilenkti krašteliai šonuose bent 1 cm. Kumpį, virtus grybus, jei tai ne pievagrybiai, porą, apkepame aliejuje, kol viskas gražiai apskrus, paliekame atvėsti.
Išplakame kiaušinius, grietinę, tarkuotą fermentinį sūrį, prieskonius. Į šį plakinį sudedame turinį iš keptuves smile, viską išmaišome ir uždedame ant tešlos, viską tolygiai paskirstome.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min. kol tešla gražiai pagelsta ir tampa trapi.
AUTORIUS: Toma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital