Grybų mišrainė su kopūstais žiemai

AUTORIUS:
Rasa R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Grybų mišrainė su kopūstais žiemai
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai grybų (virtų)
2 kilogramai kopūstų
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
0.5 litro pomidorų padažo
0.5 litro aliejaus
2 šaukštai druskos
3 vienetai lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstus supjaustyti ir patroškinti su trupučiu aliejaus. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pakepti aliejuje. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti aliejuje. Grybus irgi pakepti aliejuje.
2.
Visas daržoves dėti į puodą, pilti pomidorų padažą, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską sumaišyti ir kaitinti 10 minučių.
3.
Karštą mišrainę sukrėsti į švarius stiklainius, pridengti (bet neužsukti) švariais dangteliais ir pasterizuoti 20 minučių. Tada dangtelius užsukti, stiklainiukus apversti dangteliais žemyn ir palikti visiškai atvėsti. Mišrainę laikyti vėsiai.
AUTORIUS: Rasa R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Rasa
2016-09-01 03:19
Labai skanu ATSAKYTI
indriux
2012-09-19 18:22
O pievagrybius ar galima naudoti? Nes Airijoj grybu kitokiu nelabai rasi:) ATSAKYTI
Vilija
2017-09-17 16:24
Aš darau su pievagrybiais (irgi užsienyje gyvenu), labai skaniai pavyksta :) ATSAKYTI
Rita
2012-08-01 10:31
Kaip tik tokio recepto ir ieskojau,paprastas bet labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital