Sotūs grybų maltinukai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grybų maltiniai maltinukai
Autorius apie receptą: Puikūs grybų maltinukai, lengvai pagaminami ir labai skanūs! Vietoje rudmėsių tinka ir bet kokie kiti miško grybai. Puikūs grybų maltinukai, lengvai pagaminami ir labai skanūs! Vietoje rudmėsių tinka ir bet kokie kiti miško grybai. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų grybų (apvirtų)
2 šaukštai miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Aš šiems maltinukams naudojau apvirtas rudmėses, bet tinka ir kiti apvirti miško grybai. Juos reikia gerai nusunkti ir sumalti mėsmale.
2.
Į sumaltus grybus įmušti kiaušinius, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, suberti miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir šaukštu dėti grybų masės formuojant blynelius. Arba jeigu norite kotletukus primenančių maltinukų, grybų masę darykite šiek tiek tvirtesnę, formuokite kotletuką rankomis ir apvoliokite džiūvėsėliuose, o tada kepkite.
4.
Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos ir iškeps (man iškepa per 10-15 minučių).
5.
Pateikti su salotomis, ar kitu mėgstamu garnyru. Taip pat labai skanu valgyti su grietine.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital