Grybų ikrai žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Grybų ikrai žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas grybų
500 mililitrų pomidorų padažo
3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
2 vienetai morkų (didelių)
250 mililitrų aliejaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukšto acto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus švariai nuplauti, nuvalyti suberti į didelį puodą ir užpylus vandeniu virti apie 20-30 minučių nuo užvirimo. Tada grybus nusunkti ir sumalti mėsmale.
2.
Žalias nevirtas morkas irgi sumalti, o tada patroškinti karštame aliejuje apie 10 minučių.
3.
Svogūnus, česnakus taip pat sumalti mėsmale, suberti į morkas ir patroškinti ant nedidelės ugnies dar apie 30 minučių. Sudėti grybus, druską, pipirus, pomidorų padažą, supilti actą ir dar patroškinti apie 10 - 15 minučių.
4.
Karštą mišrainę dėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti sandariais, karštu vandeniu nuplikytais dangteliais.
5.
Stiklainius apversti dangteliais žemyn, šiltai apkloti ir palikti visiškai atvėsti. Laikyti vėsiame rūsyje arba sandėliuke.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aida
2020-08-21 16:12
Labai skaniai gavosi. Super ATSAKYTI
Lida
2017-09-24 07:14
Nelabai patiko, bet suvalgysim nes darem is 0,5 kg grybu pabandymui. 3 zvaigzdutes is 5 ;) ATSAKYTI
Reda
2017-09-24 20:01
Palaukit žiemos, visus konservus geriausiai ragauti praėjus bent 2-3 mėnesiams nuo gaminimo, nes tada skoniai susijungia ;) Man šie ikrai labai patiko! ATSAKYTI
Raimonda
2017-09-04 15:44
Labai skaniai gavosi, porą stiklainiukų iškart ir suvalgėm! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital