Grybų "ikrai" žiemai pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grybų "ikrai" žiemai pagal Loretą
Autorius apie receptą: Puikus būdas saugoti grybus žiemai. Puikus būdas saugoti grybus žiemai. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas grybų
0.5 litro pomidorų padažo
250 mililitrų aliejaus
2 vienetai morkų (didelių)
3 vienetai svogūnų
2 skiltelės česnako
0.5 šaukšto acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grybus nuvalyti.
2.
Į puodą įpilti vandens, sudėti grybus ir virti apie 20 minučių. Tuomet nusunkti ir sumalti.
3.
Morkas sumalti. Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti tarkuotas morkas ir troškinti apie 10 minučių.
4.
Svogūnus ir česnakus sumalti, suberti į keptuvę su morkomis ir troškinti 30 minučių, tuomet sudėti grybus, įberti druskos, pipirų, įdėti pomidorų padažo, supilti actą ir troškinti dar 10 - 15 minučių.
5.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius, užsukti dangteliais, apversti kakliukais žemyn, šiltai apkloti ir palikti atvėsti, tuomet laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.
Patarimai:
Dangtelius nuplikyti verdančiu vandeniu, o stiklainius sterilizuoti galima taip: skardą iškloti rankšluosčiu ir pastatyti stiklainius kakleliu į apačią. Kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital