Grybų blyneliai - skanūs ir karšti, ir šalti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grybų maltinukai kotletai blynai
Autorius apie receptą: Šie grybų maltinukai greitai pagaminami ir mums labai patiko. Jie gardūs ir karšti, ir atvėsę. Šie grybų maltinukai greitai pagaminami ir mums labai patiko. Jie gardūs ir karšti, ir atvėsę. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras grybų (virtų)
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus sumalti, kiaušinius išplakti su miltais ir sumaišyti su grybais.
2.
Pagardinti druska ir pipirais, suberti smulkintą svogūną ir česnakus. Viską gerai išmaišyti ir dėti į šaldytuvą 15 minučių.
3.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėti po šaukštą masės ir apkepti iš abiejų pusių.
4.
Patiekti galite su bulvių koše ir burokėliais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rūta
2023-09-17 17:06
Daug skaniau kai grybus ne mali,o smulkiai sukapoji su peiliu. Ir vietoje miltų dedu džiūvėsėlių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital