Grybais įdaryta vištienos krūtinėlė

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grybais įdaryta vištienos krūtinėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai vištienos ( krūtinėlė)
200 gramų sūrio (fermentinis)
1 saujelė voveraičių (marinuotos)
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis mairūno
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš voveraičių, tarkuoto sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą. Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai įtrinkite prieskoniais ir kimškite įdaro.
2.
Smeiktukais susmeikite ir dėkite į kepimo formą, pateptą aliejumi. Pašaukite į orkaitę ir kepti apie 40 min. periodiškai įpilant vandens.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital