Grybai su svogūnais ir pomidorų padažu

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grybai su svogūnais ir pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas grybų
2 svogūnų
200 mililitrų pomidorų padažo
2 šaukšteliai pipirų
2 šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus nuvalykite, supjaustykite ir išvirkite puode. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir keptuvėje su aliejumi pakepinkite porą minučių. Tada ant svogūnų sudėkite išvirtus, nuvarvintus grybus, sudėkite pomidorų padažą, druską bei pipirus ir dar truputį pakepinkite.
2.
Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaltai.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Marinuoti
Komentarai (1)
Rūta
2019-09-12 13:59
Visada taip marinuoju ,skanu ,greitas užkandis netikėtam svečiui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital