Grybai alaus tešloje

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Grybai alaus tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g šviežių grybų
150 ml alaus
2 kiaušiniai
250 g miltų
1 šaukštas aliejaus
taukų kepimui
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus išmaišyti su alumi, tryniais ir druska.
Baltymus suplakti iki putų, dėti į tešlą, supilti aliejų, išmaišyti.
Nuvalytus ir nusausintus grybus mirkyti tešloje ir kepti dideliame labai įkaitintų taukų kiekyje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital